BOSNA´DAN KARTAL´A..

Millî Eğitim Bakanlığı ve Bosna-Hersek Federasyonu Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında kardeş okul projesi hayata geçirildi.

Protokol kapsamında okulumuz Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu ile Bosa Hersek Travnik şehrinde bulunan O.S Kalibunar okuluyla kardeş okul oldu. Kardeş okul müdürümüz Senad Merdzic 20 Ocak 2017 Cuma günü okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizin karne törenine katıldı. Samimi ve sıcak diyalogların yaşandığı ziyaretlerde, Bosna Hersek'le Türkiye'nin tarihi ve kültürel bağları üzerinde duruldu. Bosna'ya ve Türkiye'ye özel karşılıklı hediyeler takdim edildi. Projenin ikinci aşamasında ise okulumuz öğretmen ve öğrencileri Bosna Hersek Travnik ´te bulunan kardeş okulumuza ziyarette bulunacaklar.

KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..KARDEŞ OKULUMUZ..

Yayın: 07.02.2017 - Güncelleme: 15.12.2023 14:25 - Görüntülenme: 1502