CUMHURİYETİMİZİN 93. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan törenimiz ,Okul Müdürümüz İsmail YURTSEVER´in konuşmasıyla devam etti

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Elvan ÇALIŞKAN BAŞARAN yaptığı konuşmasında; "Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan büyük milletimizin özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan, üzerine titrediğimiz, vatandaşı olmaktan onur duyduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının sarsılmaz bir vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla büyük zorlukları aşarak yükselttikleri Türkiye Cumhuriyeti, aynı ideallere büyük bir sadakatle sahip çıkan yeni nesillerin omuzlarında yeni ufuklara doğru ilerlemektedir.15 Temmuz hain darbe girişimi göstermiştir ki, gün cumhuriyetin anlamını her zamankinden daha çok bilmeyi, bunu bilinçli olarak kutlamayı, demokrasiye her zamankinden daha çok sarılmayı gerektiren bir gündür. Ülkemizi karanlığa boğacak, cumhuriyeti esir edecek her türlü hain emellere karşı canımızla, kanımızla mücadele etmemiz gerektiğini" vurguladı. Ardından müzik öğretmenimiz Ayşe SEMİZ´in hazırlamış olduğu okul korosunun gösterisiyle törenimiz son buldu.

29 Ekim Töreni29 Ekim Töreni29 Ekim Töreni29 Ekim Töreni

Yayın: 31.10.2016 - Güncelleme: 03.02.2020 11:54 - Görüntülenme: 928