TÜYAP KİTAP FUARINDAYDIK..

Okulumuzun 7-C sınıfı 17 kasımda sınıf öğretmenleri rehberliğinde Tüyap Kitap Fuarındaydı.

Daha önce hiç kitap fuarına gelmemiş öğrenciler Tüyap´a girdiklerinde fuarın büyüklüğü ve kalabalıklığı karşısında oldukça şaşkınlardı. Öğrenciler önce merak ve heyecanla onlarca yayınevi ve binlerce kitabınbulunduğu kitap fuarını gezdı. Merak ettikleri kitapları incelediler, sorular sordular ve beğendikleri kitapları satın aldılar. Ardından kitap kokularından ayrılarak Tüyap içerisinde açılmış olan resim sergisini gezdiler. Gezi sonunda okula dönerken öğrenciler oldukça yorgun ama bir o kadar da mutluydular. Kitap sevgisinin aşılanacağı daha bir çok gezinin yapılması dileğiyle gezimiz sona erdi.

Kitap FuarıKitap FuarıKitap FuarıKitap FuarıKitap FuarıKitap FuarıKitap FuarıKitap Fuarı

Yayın: 05.12.2016 - Güncelleme: 18.01.2024 13:35 - Görüntülenme: 532