T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Başöğretmen AZİZ AKGÜN - MÜDÜR

Başöğretmen Aziz AKGÜN 1969 yılında Samsun´da doğmuş, aslen Trabzon nüfusuna kayıtlıdır. Çeşitli spor kulüplerinde futbol oynadıktan sonra 1995 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünü bitirmiştir.

01/08/2013 tarihinde Tezli Yüksek Lisansını "Anadolu Liselerinde Beden Eğitimi Dersinin Veliler Tarafından Farkındalık Düzeyi" araştırma konusuyla Yedi Tepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde başarıyla tamamlamıştır.

1995 Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi, Akçakale Lisesi, Siverek Ortaokulu, Medine Tayfur Sökmen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenliği görevlerinde bulunmuştur.

Askerlik görevini 1997-1998 tarihlerinde Mardin İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı Kzıltepe ve Dargeçit İlçe Jandarma Komutanlıklarında tamamlamıştır.

Türkiye´mizin Güzide Spor Kulüplerinde Futbol Antrenörlük görevlerinde de bulunan Aziz AKGÜN Futbol UEFA -A ve Profosyonel Kaleci Antrenör diplomaları ile 4 ana spor branşında 1. Kademe antrenör diplomalarına da sahiptir.

Kartal Medine Tayfur Sökmen Lisesi Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı görevlerini de başarıyla yürüten okul müdürümüz sırasıyla; 2007-2008 yıllarında Pendik Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekilliği görevini, 2008-2010 yıllarında Kartal Medine Tayfur Sökmen Lisesi Müdür Vekilliği görevini, 2010-2014 yıllarında Kartal İMKB Kız Teknik ve Mesleki Teknik Anadolu Lİsesi Müdür Baş Yardımcılığı görevini , sonrasında Kartal Mahmut Kemal İnal ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevini, 2017-2022 yıllarında Şehit Koray Karaca Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini tamamladıktan sonra, 2022 yılında okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Evli olan Aziz AKGÜN iki kız, iki erkek olmak üzere dört çocuk babasıdır.