İSTANBUL / KARTAL - Kartal Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Kartal Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Petrol İş Mah. Şafak Sok. No2 Kartal/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğrenime hazırlamaktır.
Misyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
Saatler
Okulumuzda her gün 8 saat ders olup, ders başlangıç saati sabah 09.00, ders bitiş saati ise 15.40´tır.
Doğalgaz ( Merkezi Isınma Sistemi)
Ulaşım
Okulumuz Kartal merkezde, minibüs yolu üzerinde bulunmaktadır. Okulumuza Kadıköy-Pendik hattındaki İETT ve dolmuşlarla ulaşmak mümkündür.
Petrol İş Mah. Şafak Sok. No:2 Kartal/İSTANBUL
Okulumuz Kartal ilçe merkezindedir.