Ekm

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle, okulumuzun yakınında bulunan Mevlana Camii'ni ziyaret ettik. İlçe Vaizemiz Şule Aka'nın vermiş olduğu sohbet ve birlikte söylenen ilahilerden sonra , öğrencilerimize simit ve ayran ikram edildi.

Ekm

Öğrencilerimizin okuma becerilerini geliştirmek, bilinçli kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okumayı yaşam tarzı haline getirmek amacıyla haftada 1 saat hep birlikte kitap okuyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz belirlenen günlerde kitapları ile birlikte gelip tüm okulda belirlenen bir ders saatinde "Kitap Okuma Etkinliği" yapıyoruz.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KIRAÇ okulumuz ve okulumuz bünyesinde bulunan Kartal Borsa İstanbul Özel Eğitim Anaokulu'nu ziyaret etti. Müdürümüz ziyaretlerinde idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün her sene düzenlemiş olduğu “Kartal Matematik Yarışması (KARMATYA)” sonucunda ilçemizde ikinci olan takımımız madalyalarını ilçemizin sene sonu kapanış töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Dr. Harun TÜYSÜZ ’den aldılar.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü olan Mevlid Kandili okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen programımız Kur'an-ı Kerim tilaveti ile basladı.  Öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve hazırladıkları oratoryo gösterisinin ardından okul koromuzun seslendirdiği ilahiler ile programımız sona erdi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Açılış Programı, her sene olduğu gibi bu sene de coşkuyla yapıldı. Yeni öğretim yılımız tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı ve başarılarla dolu olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

May

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve okul koromuzun seslendirdiği "19 Mayıs Marşı" ile devam etti. Halk Oyunları ekibimiz oynadıkları "Bolu Yöresi Oyunları" ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Programın sonunda, sınıflar arası yumurta taşıma, halat çekme ve parkur oyunuyla kıyasıya mücadeleler yaşandı.

Mrt

Wushu Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda okulumuz öğrencisi Hüsna KAYA Türkiye 3.sü olmuştur.
Bizleri gururlandıran öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz konferans salonunda 8. Sınıflar arasında bir bilgi yarışması düzenlendi. Meslek derleriyle ilgili olan yarışmamız çok çekişmeli geçti. Yarışmayı kazanan sınıfımız 8-F sınıfı oldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 108.yılı nedeniyle okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile anma programı düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Okulumuzda Büyük Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün yıl dönümü olması sebebiyle okulumuzda "Görsel Sanatlar Sergisi" açıldı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen program sonrasında, Kartal Kaymakamı Sn. Abdullah DEMİR ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Harun TÜYSÜZ de "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy" temalı sergimizi gezdiler.

Mrt

Kartal İlçe Voleybol Turnuvasına katılan okul takımımız ikincilik kupasını alarak bizleri gurulandırdı.

Mrt

Okulumuz 7E sınıfı matematik öğretmenlerimizden Ayşegül ADANUR ile birlikte yüzdeler ünitesini pekiştirmek için kendi elleriyle hazırladıkları ürünleri satışa sundukları bir kermes düzenledi.